De eerste drie dagen van het nieuwe schooljaar zijn alweer voorbij gevlogen. We startten de week met een lekker en gezond ontbijt vol energie. De kinderen genoten met volle teugen. Dat was te merken aan alle mooie chocomondjes.smileyIn de namiddag speelden we een spel met alle kinderen van de lagere school.
Dinsdag zijn we er volop ingevlogen. We herhaalden de dagen van de week en de maanden van het jaar. Daarnaast hebben wat hoofdrekenen herhaald. In de lessen spelling zijn we van start gegaan met ons eerste woordpakket. Hierin worden de ei-woorden besproken.
Donderdagmiddag hebben we een zeer leuke turnles gekregen van meester Tom en juf Jessie. Om de week af te sluiten hebben we onze muzikale talenten bovengehaald