Vorige week hadden we het geluk om een fietsparcours op onze school te hebben. Nu we bezig zijn met het thema verkeer(d)?! kwam dit goed van pas om al onze theorie uit de wereldoriëntatielessen eens in de praktijk toe te passen. De kinderen deden hun helm aan, sprongen op de fiets en reden vlotjes over het parcours. Tijdens deze toch wel superleuke activiteit werden alle verkeersborden goed gezien en begrepen, leerden de kinderen met hun arm tonen welke weg ze zouden inslaan en leerden ze fietsen op ‘gevaarlijke’ kruispunten. Terwijl enkele kinderen op het parcours fietsten, gingen de andere leerlingen aan de slag met een bundeltje rond verkeersborden of een educatief verkeersspel op de I-pad. Het was een echte top activiteit.