Blog Image

Derde leerjaar - De Grote Boomgaard

Een beetje uitleg over deze blog

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De Boomgaardschool te Kuurne.
Per klasje hebben wij echter ook onze eigen blog waar we allerhande nieuwtjes en weetjes zullen posten die we aan de buitenwereld te vertellen hebben.
Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 3e leerjaar.

Hiep Hiep Hoera!

Foto's Posted on 14 juni 2019 09:09

Even een kleine update van de jarigen.
De voorbije weken konden we 3 keer vieren.

Gelukkige verjaardag, Hakim, Feyz en Furkan!

Toetsenweek

Mededelingen Posted on 14 juni 2019 09:00

Het schooljaar begint stilaan op zijn einde te lopen. Met nog slechts 3 weekjes op de teller komen we steeds dichter bij de grote vakantie. Maar voor we kunnen rusten, staat er nog een stevige inspanning op het programma: de toetsen! Alle leerstof die we het voorbije jaar hebben gezien, wordt getest. Ik ben er zeker van dat alle kinderen uit de klas hun beste beentje zullen voorzetten! Na de toetsen gaan we samen met de kinderen van het 4e leerjaar eens lekker gaan ontspannen in het nieuwe zwembad Lago in Kortrijk. Dan hebben we toch zeker al iets om naar uit te kijken.