Deze week was het tijdens de rekenles een groot moment. We hebben voor de eerste keer tot 1000 leren rekenen. We maakten een getallenrij met sprongen van 100. We telden door en terug van 0 tot 1000. Voor de kinderen was dit zeker en vast een spannende les.
Daarnaast gingen we donderdagvoormiddag met onze klas op bezoek in de kazerne van de brandweer van Kuurne. Daar leerden we aan de hand van een korte quiz hoe we er thuis kunnen op letten dat het wat brandveiliger wordt. Na de quiz gingen we nog een kijkje nemen in de verschillende wagens van de brandweer. We leerden zeker en vast veel bij!
Donderdagnamiddag konden we tijdens het turnmoment even proeven van volleybal. Er kwamen enkele instructeurs naar het sportpark die ons de kleine trucjes van de sport leerden.
Ook gingen we deze week voor de eerste keer naar de bib van Kuurne. Daar konden we ons leesvoer voor in de klas met volle teugen aanvullen.