Vorige week werd het echt stil in klas. We leerden over Bednet en het levensverhaal van Tiziano mocht daarbij niet ontbreken. Het is een schoolgenootje dat voor altijd in ons hart verder leeft, sinds hij 6 jaar geleden de strijd verloor tegen kanker. Net die periode werd de allereerste Pyjama-dag georganiseerd door Bednet, wat het voor ons nog wat betekenisvoller maakt.

Bij juf Jessie nemen we momenteel het menselijk lichaam onder de loep. Zoveel interesse was er deze week bij het ontstaan en de evolutie van de mens. Sommigen zijn zo geboeid dat ze in de voetsporen van Darwin willen treden, terwijl anderen zich dan weer eerder dokter zien worden.

Meester Stijn leerde ons verder hoogspringen. We deden al een test en het gros van de klas sprong probleemloos over de 80 cm. De volgende les gaan we verder. Ook benieuwd naar de hoogtekampioen van het 3e leerjaar?

In de Grej of the week maakten we kennis met de kat en de katachtigen. Wat stonden we versteld van hun lichamelijke aanpassingen om als roofdier door het leven te gaan. Het was alvast een aanzet om op vrijdag de week af te sluiten met het creëren van poezen, geïnspireerd op de kunstenares Rosina Wachtmeister.