In het kader van ons project als mooimakers, mochten het derde en het vierde leerjaar deze week op leeruitstap. Heel de week zaten we wat met de bibbers want elke dag heeft het heel veel geregend dus onze uitstap kon letterlijk en figuurlijk in het water vallen. Gelukkig konden wij donderdagochtend toch met de zon op onze snoet op leeruitstap. We trokken naar het recyclagepark van Kuurne. Daar werden we ontvangen door Chris. We startten met de ladder van Lansink. Dit zijn de verschillende stappen die worden gezet om het vele afval op de wereld te voorkomen of toch te verminderen en te verwerken. Daarna gingen we het hele recyclagepark rond en kregen uitleg bij de vele soorten containers. De kinderen hadden ook zelf een stukje afval meegebracht, dat ze in de juiste container konden deponeren.

Geniet van de leuke foto’s.