Blog Image

Derde leerjaar - De Grote Boomgaard

Een beetje uitleg over deze blog

Op de website ( basisschoolkuurne.be) kan je alles vinden omtrent De Boomgaardschool te Kuurne.
Per klasje hebben wij echter ook onze eigen blog waar we allerhande nieuwtjes en weetjes zullen posten die we aan de buitenwereld te vertellen hebben.
Kom hier alvast af en toe eens een kijkje nemen om zo op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de 3e kleuterklas.

Schoolreis!!

Uncategorized Posted on 20 juni 2024 15:41

Wat kijken we met z’n allen uit naar volgende week! Maandag staat onze langverwachte schoolreis eindelijk op het programma. Na een week vol inspanning voor de eindtoetsen zal dit enorm deugd doen. Volgens de laatste weerberichten zijn de weergoden ons ook gunstig gezind en zullen we kunnen genieten van een dagje vol zon.



De laatste sprint

Uncategorized Posted on 13 juni 2024 16:11

Eerst en vooral wil ik graag een welgemeende proficiat uitspreken voor alle kinderen die hebben deelgenomen aan het schoolfeest vorige zaterdag! Dit jaar werd het schoolfeest een prachtige editie!

Daarmee werden ook de laatste weken van het schooljaar ingezet. Dit betekent dat we de laatste lessen aan het afwerken zijn en daarvan ook testen worden afgenomen. Er komen natuurlijk ook nog enkele leuke dagen aan zoals onze jaarlijkse schoolreis of een spelletjesnamiddag.