Net voor de vakantie kregen de leerlingen van de 2e graad wat meer informatie over de uitvinding van de fiets in ‘Grey of the week’. Er bestaan immers nog heel wat meer goede uitvindingen waarover we het nog kunnen hebben. Maar om nu alweer naar de juffen te moeten luisteren……Dus hadden juf Nele en juf Jessie een ander plan! De leerlingen van het 3e en 4e leerjaar werden ingedeeld in verschillende duo’s. Elk duo mocht een kaartje komen trekken waarop een geniale uitvinding stond. Daarna gingen de kinderen zelfstandig aan de slag. Ze kregen enkel wat uitleg over hoe ze een presentatie kunnen maken op een chromebook en gingen aan de slag. Ze krijgen de komende dagen af en toe wat tijd om hier aan te werken. Daarna mogen ze hun voorstelling voor de klas brengen. De juffen zijn alvast benieuwd naar de resultaten! Volgende blog hierover zeker meer!